Speelse maskers voor kinderen

De bescherming van je kind staat natuurlijk voorop, je zou niet willen dat ze besmet raken tijdens schooltijd. Kinderen kunnen nu buiten komen met enkele speelse motieven. Draag het masker met tijger mond om mensen aan het lachen te brengen gedurende deze periode. Ook zijn er effen stoffen en andere grappige prints waarop je nog een tekst en foto kan toevoegen.

 

Andere stoffen mondmaskers met leuke motieven erop gedrukt, die hebben geen personalisatie meer nodig. Er is een assortiment met stoffen met eenhoorns, cactusjes, tijgerprints, … erop.

 

En zo komt je zoon of dochter helemaal niets te kort als ze terug naar school mogen, het openbaar vervoer nemen, meegaan naar de supermarkt, …

 

Mondmasker voor kinderen met tijgermond

Stoffen mondmasker met cactussen voor kinderen

Hou je werknemers ook veilig

Ben je met je bedrijf terug aan de slag gegaan? Of herstart je binnenkort terug? In dit ‘nieuwe normaal’ is het veiligst om met z’n allen een mondmasker te dragen.

 

Vanaf heden verkopen we met Tadaaz dus ook gepersonaliseerde mondmaskers voor bedrijven. Je kan je eigen mondmasker maken door het te personaliseren in je eigen huisstijl bijvoorbeeld.

 

Als je het logo van je bedrijf erop plaatst, is het een professioneel masker en sta je volledig in voor de veiligheid van je medewerkers. Het is terwijl ook nog eens een marketing tool om trots met je bedrijf naar buiten te komen. Meer dan 50 stuks nodig? Contacteer dan zeker onze klantendienst!

Readmore: chirurgische mondmaskers

Published
Categorized as Journal